Schone ramen zijn belangrijk; iedereen geniet ervan. Maar het is ook belangrijk voor het onderhoud van het glas. Wanneer glas niet wordt gewassen kan het gaan etsen. Om beschadigingen te voorkomen is het dus belangrijk om het glas schoon te houden.

VHS Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten beschikt over specialistische glazenwassers met oog voor dit vak. Glazenwassers die meedenken met uw wensen en behoeften. Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand en ook voor de staat van het onderhoud ervan. Het is dus van groot belang dat de glasbewassing regelmatig goed en grondig gedaan wordt, omdat daarmee veel grotere kostenposten vermeden of tenminste uitgesteld kunnen worden.

VHS Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten onderscheidt zich door kwaliteit en service te bieden. Wij dragen er zorg voor dat bij elke wasbeurt het houtwerk, kozijnen en waterslagen grondig worden schoongemaakt.

Graag bespreken we met u wat wenselijk is voor uw binnen- en buitenbeglazing. Daarnaast bekijken we wat de veiligste methode en beste frequentie voor uw pand is.

© 2020 VHS Group - Ontworpen en gebouwd door Altena Media