VHS Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf met een ondernemende klantgerichte mentaliteit voor Gorinchem en omstreken. Wij realiseren besparingen door eerlijk advies en door de juiste inzet van mensen, methoden en middelen. Daarbij kiezen we voor duurzame schoonmaakmethoden.

Wij zijn een dynamisch schoonmaakbedrijf dat zorgt voor schone gebouwen aan zowel de buiten- als binnenzijde voor bedrijf, instelling en particulier. Naast schoonmaakdiensten leveren we bedrijfsdiensten zoals het plaatsen van huismeesters. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche betreffende ARBO, schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines.

Ons motto is dat mensen hun werk kunnen uitvoeren in een frisse en hygiënische omgeving in een goed onderhouden pand. Wij zorgen ervoor dat de productiviteit van uw personeel zal toenemen, dat winkelend publiek zich prettig zal voelen en dat bewoners zich thuis voelen op de plekken die wij in beheer hebben.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en bespreken uw situatie. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij u een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

© 2020 VHS Group - Ontworpen en gebouwd door Altena Media